Getterna tillbaka i hösthagen bakom Bohusgården

Nu är hösthagen iordningsställd och getterna tillbaka i sitt Getopia, hagen där de har rikligt med sly och en fantastisk miljö vid Kyrkvikens strand. Här fortsätter sensommaren med getyoga och vallning fram tills isen lägger sig i viken. Hit…

Getterna tillbaka i hösthagen bakom Bohusgården

Nu är hösthagen iordningsställd och getterna tillbaka i sitt Getopia, hagen där de har rikligt med sly och en fantastisk miljö vid Kyrkvikens strand. Här fortsätter sensommaren med getyoga och vallning fram tills isen lägger sig i viken. Hit hittar ni lättast genom att rikta i er på Bohusgården, Lidingö. Observera att gården är en privat fastighet som inte önskar besökare. Getterna håller till bakom denna intill Kyrkvikens vatten. Följ Lidingöloppsspåret så hittar ni oss!