Get2Gether

Välkommen till Get2Gether! Get2Gether en ideell förening, vårt namn syftar till gemenskap och förenar människor med olika bakgrund. Gemensamt för alla är att vi tycker att det är så väldigt kul med getter. Vårt syfte är att skapa välmående…

Välkommen till Get2Gether!

Get2Gether en ideell förening, vårt namn syftar till gemenskap och förenar människor med olika bakgrund. Gemensamt för alla är att vi tycker att det är så väldigt kul med getter. Vårt syfte är att skapa välmående och glädje för storstadsbor med våra getter. Getterna är naturens egna ekologiska röjsågar som främjar biologisk mångfald genom att hålla landskapet öppet. Dessutom är vi medlemmar i Svenska Getavelsförbundet och bidrar till att bevara den unika lantrasen Jämtgeten.
Kom med i Sveriges roligaste projekt. Som medlem hos oss kan du vistas i hagen, följa med på vallning eller aktivera dig som skötare. Ditt bidrag är värdefullt för oss och vi vet att det aldrig blir tråkigt med getter!

Frågor eller funderingar?
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på medlem@get2gether.nu.

Här finns getterna nu!

Nu är getterna i hösthagen intill Kyrkvikens strand bakom Bohusgården på Lidingö. Medlemmar och getyogadeltagare välkomnas till hagen med sjöutsikt. Välkomna!

Ni hittar till oss med bil via Ekholmsnäsvägen och sedan vänster mot Bohusgården. Parkera gärna vid vändzonen (vid bommen) så vi inte stör de boende på gården. Sedan återstår en promenad, via Lidingöloppspåret eller över hästhagen, ner bakom Bohusgården. Om ni kommer kommunalt är det enklast att ta buss 204 från Ropsten till hållplats Kvarnen. Gå förbi kyrkan vid vattnet, fortsätt förbi kyrkogården och sedan via Lidingöloppsspåret parallellt med Kyrkviken tills ni hittar hagen på vänster sida. Alternativt att åka buss 201 från Ropsten till Hantverkshuset och passera Stockby ridhus, promenera via industriområdet mot Ekholmsnäsvägen och svänga in vänster mot Bohusgården. Vi uppmanar särskilt yogadeltagare att vara uppmärksamma på vägbeskrivning i bokningsbekräftelsen från oss och komma i god tid.


Följ oss på sociala medier

Instagram
Facebook