Get2Gether

Get2Gether i korthet Vi är en ideell förening som vill göra Lidingö ännu finare och roligare med våra getter. Dom är naturens egna biologiska superröjsågar som håller landskapet öppet och producerar mjölk istället för avgaser. Den…

Get2Gether i korthet

Vi är en ideell förening som vill göra Lidingö ännu finare och roligare med våra getter. Dom är naturens egna biologiska superröjsågar som håller landskapet öppet och producerar mjölk istället för avgaser. Den biologiska mångfalden ökar, Lidingö blir vackrare och sen är det så väldigt kul med getter. Vårt namn kommer från getterna och att vi är många människor med olika bakgrund som gör detta tillsammans. Häng på Lidingös roligaste projekt, det finns plats och behov av alla.

Aldrig tråkigt med getter!

Tack för att du stöttar oss!

Frågor eller funderingar?
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på Get2Gether.nu@gmail.com.

Här finns getterna nu!

Karta: Klicka här

Sorg i föreningen

Det är med stor sorg och oerhörd saknad vi meddelar att föreningen Get2Gethers upphovsman och förre ordförande Henrik Pontén har avlidit. Han gick bort natten den 16 maj till följd av de svåra hjärnskador han ådrog sig i samband med en tragisk cykelolycka tidigare i år. Hoppet att han skulle kunna rehabiliteras levde länge, och vi kan bara beklaga att så inte blev fallet. Han sörjs av sin fru och deras tre söner samt av alla oss andra som hade nöjet att känna honom. Han var en extremt social och mångsidig man med tusen idéer som han ständigt jobbade med att förverkliga. Han var en av grundarna och den mest drivande kraften i Get2Gether och det är svårt att föreställa sig föreningen utan honom. Föreningens alla frivilliga krafter har dock slutit upp starkt under våren och vi fortsätter söka vägen framåt, med Henriks värv i minnet.